miercuri, 5 noiembrie 2014

De ce e bine sa vizitam Bari..

         Daca esti in cautarea unui oras simplu, fara mari pretentii, dar corect, atunci trebuie sa mergi la Bari. Eu am fost acolo prin mai si am reusit sa fac si baie, pe langa toata relaxarea de care am avut parte. Acolo gasesti genul de concediu de odihna si relaxare necesar dupa un an de munca (sau cateva luni pentru cei norocosi) dar nu va inchipuiti ca este un oras care te plictiseste sau care se potriveste mai bine batranilor. Din contra, gasesti numeroase activitati distractive si de relaxare. Partea cea mai buna a acestui oras o constituie cheltuiala pe care o ai dupa ce se termina concediul. 
         Totul incepe cu biletele de avion care sunt la preturi excelente daca le cauti din timp, adica eu va sfatuiesc sa incepeti vanatoarea de bilete de avion cu cel putin 3 luni inainte de concediu si sigur gasesc tarife bune. Odata ce ajungi in Bari vestile bune continua: la pretul de 4-5 euro gasiti o pizza delicioasa. Asa e in sudul Italiei – ieftin la mancare, si decent la cazare (in jurul a 50-60 euro/noapte). O alta idee buna este sa vizitati imprejurimile. Pentru acest lucru ne este nevoie sa ai masina deoarece se poate circula foarte repede si usor cu trenul! Evident sa si costurile la tren sunt si ele mici, asa incat cu un bilet de 3-4 euro te plictisesti de uitat pe geam (cursa de 1,5 ore). 
          Este util sa va cautati inca de acasa care sunt obiectivele si activitatile pe care doriti sa le faceti. Putina organizare aduce o stare de relaxare mai mare si o economie a banilor, ba chiar va permite sa va faceti un buget inca de acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu