sâmbătă, 29 octombrie 2016

Cele mai in voga pulovere de fete

In perioada mai rece de toamna - iarna, puloverele, hanoracele, bluzele mai groase sau cardiganele sunt la mare cautare mai ales atunci cand vine vorba de copii. Un prim avantaj este faptul ca temperatura corpului ramane mai ridicata multumita acestor articole, chiar si in zilele extrem de friguroase.

Pulovere lungi

Cu toate ca in general puloverele sunt cel mai adesea purtate cu o pereche de jeansi, pantaloni sau chiar si cu o fusta, exista pe piata modele ce pot inlocui o rochie. Aceste modele pana la genunchi sau mai lungi se gasesc in diferite culori sau materiale. Ele pot fi asortate cu o pereche de colanti si cizme sau pantofi, fie ca sunt purtate la un eveniment mai special sau de zi cu zi. Cu toate acestea, puteti alcatui o tinuta si cu o pereche de pantaloni si tenisi, in functie de stilul pe care doriti sa il adoptati.


Puloverul cu guler


Atunci cand deja temperaturile incep sa creasca simtitor iar maletele din bumbac nu mai sunt suficiente sa va protejeze copilul de frig, alegeti sa achizitionati pulovere fete online de la Yolka cu guler. Fiind extrem de practice, nu trebuie sa adaugati si un fular tinutei deoarece materialul din care este confectionat cu siguranta va tine de cald. In general, un puloverul cu guler poate fi purtat cu o fusta, o pereche de colanti si cizme lungi, dar si in multe alte combinatii.

Palta de culori

In ceea ce priveste paleta de culori, aveti de unde alege pentru ca in acest sezon puteti purta nuante calde, reci sau mai stridente. Daca doriti sa cumparati pulovere fete online cu siguranta veti gasi o multime de modele, chiar si cu imprimeuri. Puteti opta pentru combinatii de materiale si texturi precum lana cu bucati de piele la buzunare sau in dreptul cotului. De asemenea, exista pulovere cu nasturi, fermoare, strasuri sau alte tipuri de aplicatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu