sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Cat ne costa sa inchiriem masini de lux

Te pregatesti de un eveniment important in viata ta si ai nevoie de o intrare pe masura? Iti doresti sa te prezinti in cele mai bune conditii la o aniversare, o nunta, un botez sau o simpla iesire in oras? Atunci Rentcarwithdriver vine cu cea mai buna propunere pentru tine: masini de lux deinchiriat in Bucuresti.

Mai multe variante

Clientii se bucura de o gama foarte variata de autoturisme din care sa aleaga dupa propriile gusturi, iar acestea pot veni fie la pachet cu un sofer, fie sa fie conduse personal, in functie de preferinte. Fiecare masina este pregatita pentru acest tip de activitate, fiind atent verificate pentru a se prezenta in cele mai bune conditii.

Mai ieftin sa inchiriezi decat sa detii

De asemenea, este mult mai avantajos sa inchiriezi o masina, decat sa o detii, serviciul fiind o ocazie potrivita pentru oricine sa se bucure de autoturismele preferate, dar fara sa fie nevoiti sa le intretina. Asadar, fara a lua in calcul pretul ridicat de achizitie, proprietarii trebuie sa pregateasca si sume importante pentru asigurarea obligatorie si cea Casco, in timp ce impozitul devine costisitor pentru motoarele cu o capacitate de peste 2.000 cmc.

De asemenea, si costul reviizlor este foarte ridicat, in special din cauza faptului ca ar trebui efectuate doar in service-urile reprezentantelor auto. Astfel, cei care aleg masini de lux de inchiriat in Bucuresti nu mai au grija acestor sume in plus, ele toate fiind asigurate de Rentcarwithdriver.

Flexibilitate


Pe langa alegerea masinii dorite, clientii se bucura si de flexibilitate, deoarece aceasta poate fi adusa direct la punctul de preluare si lasata in acelasi loc stabilit de client. Nu in ultimul rand, gama este foarte variata la Rentcarwithdriver, insa printre cele mai populare variante se numara Mercedes E Klasse sau S Klasse, potrivite pentru orice tip de eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu