vineri, 23 februarie 2018

De ce merita sa mergi in Canada


Vancouver este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii, care atrage cateva sute de mii de turisti in fiecare an prin activitatile propuse. Temperaturile sunt prietenoase in tot cursul anului, iar cei care ajung aici au acces la un centru aglomerat si plin de viata, dar nu lipsesc nici parcurile, oazele de verdeata, muzeele, galeriile de arta si nu numai, astfel ca merita sa vezi oferta Aerotravel.

Muntele Grouse
Fie ca este iarna, fie vara, muntele Grouse asigura cele mai grozave vederi asupra imprejumirilor, fiind o experienta unica in special atunci cand vremea este prietenoasa. Turistii pot ajunge aici cu ajutorul unei telegondole si vor fi intampinati de mai multe activitati, de la sporturi de iarna, la inchirieri de biciclete, restaurante, mici expeditii prin padure si nu numai.

Plasa Kitsilano
Putine orase ale lumii se pot lauda cu performanta de a avea si munte si plaja, dar Vancouver este unul dintre acestea, iar Kitsilano nu trebuie ratata de catre cei mai plini de viata turisti. Acestia se bucura de aici, printre altele, de vederi panoramice asupra centrului orasului, insa sunt intampinati de mai multe activitati, iar la mica distanta se gasesc magazine, centre comerciale si nu numai.

Centrul vechi
Gastown reprezinta cea mai veche parte a orasului, iar aici se gasesc restaurante, galerii, magazine si multe altele, toate fiind gazduite in cladiri in stil victorian. Strazile cu piatra cubica sunt foarte inguste si ajuta la crearea unei atmosfere unice, astfel incat vizitatorii sa aiba impresia ca pasesc in timp.

Asadar, poti sa vezi oferta Aerotravel pentru a te bucura de cele mai bune preturi atunci cand alegi bilete avion Vancouver, solutiile fiind destul de variate, cu escale in diferite orase ale lumii, in functie de preferinte, in timp ce optiunile de cazare fiind foarte generoase, pentru toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu