miercuri, 1 februarie 2017

In caz ca te-ai decis sa vizitezi Budapesta tot ce iti trebuie este un bilet de avion

Budapesta este una dintre cele mai accesibile destinatii din strainatate pentru romani, acestia avand la dispozitie mai multe mijloace de transport pentru care pot opta, totul fiind datorat proximitatii. Astfel, una dintre cele mai bune variante este, fara indoiala, un bilet avion Budapesta, zborul direct fiind efectuat in circa o ora, astfel ca turistii se pot bucura de tot confortul de care au nevoie. De la plimbari prin centrul vechi, la explorarea muzeelor, parcurilor si centrelor comerciale, Budapesta promite totodata si o viata de noapte intensa, atragand tineri din toate colturile Europei.




Palatul Regal

Cu siguranta ca cea mai mare atractie a capitalei Ungariei este Palatul Regal, alaturi de dealul pe care acesta este amplasat. Palatul se remarca pe cerul orasului cu domul sau verde, foarte impunator, iar cladirea gazduieste astazi Galeria Nationala a Ungariei dar si Muzeul de Istorie Budapesta, in timp ce in apropiere se gasesc alte atractii importante precum Palatul Sandor, adica actuala resedinta a presedintelui maghiar, dar si Teatrul National de Dans.




Baile Szechenyi

Acestea reprezinta una dintre ultimele ramasite ale influentei turcesti in Ungaria, astfel ca o vizita la baile termale este esentiala pentru a simti cu adevarat experienta grozava promisa de Budapesta. Dintre acestea, baile Szechenyi se remarca de departe, fiind amplasate intr-o zona foarte accesibila si de unde oaspetii se pot bucura de vederi impresionante asupra imprejurimilor.

Croaziera pe Dunare

Un bilet avion Budapesta nu se limiteaza doar la vizitarea unor locuri, iar capitala este foarte frumoasa ziua, insa cel putin la fel de impresionanta si noaptea, motiv pentru care oricine poate face o plimbare de-a lungul malurilor Dunarii, unde sunt aliniate o multime de cladiri impunatoare. De asemenea, aceasta este o idee inspirata pentru indragostiti, care au la dispozitie diferite restaurante unde se servesc bucate traditionale unguresti, dar si din toata lumea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu